KIR TAXI nudi nezaboravno razgledavanje dalmatinskih gradova, što predstavlja jedinstveno iskustvo koje će vas odvesti u srce mediteranske kulture. Regija obiluje bogatom poviješću i kulturnim naslijeđem koje se očituje u prekrasnoj arhitekturi, muzejima, crkvama i drugim znamenitostima.

Grad Dubrovnik

Dubrovnik je jedan od najljepših i najpoznatijih gradova u Hrvatskoj, smješten na samom jugu Dalmacije, na obali Jadranskog mora. Grad se nalazi na jednom od najljepših dijelova hrvatske obale, okružen impresivnim planinama, kristalno čistim morem i slikovitim otočićima.

Pročitaj više

Grad Split

Split je jedan od najljepših gradova na obali Jadrana, koji se nalazi u srcu Dalmacije. Grad je osnovan krajem trećeg stoljeća nove ere, a u njemu se i danas može pronaći mnogo antičkih spomenika i arhitektonskih remek-djela.

Pročitaj više

Grad Zadar

Zadar je grad smješten na sjevernoj obali Jadranskog mora u Hrvatskoj. Poznat je po svojoj bogatoj povijesti, arhitekturi, kulturnim manifestacijama, prirodnim ljepotama te atraktivnom noćnom životu.

Pročitaj više

Nacionalni park Krka

Nacionalni park Krka jedan je od sedam nacionalnih parkova u Hrvatskoj, smješten na području južne Dalmacije, između gradova Šibenik i Knin. Ovaj park poznat je po svojim rijekama, slapovima i jezerima, a posebno po rijeci Krki koja protječe kroz park.

Pročitaj više

Nacionalni park Plitvička jezera

Nacionalni park Plitvička jezera je jedno od najpoznatijih i najposjećenijih prirodnih područja u Hrvatskoj, a i šire. Ovaj park se nalazi u središnjoj Hrvatskoj, u području Lika, a prostire se na površini od 296,85 km². Sastoji se od 16 kristalno čistih jezera koji su međusobno povezani brojnim slapovima i kaskadama te okruženi gustim šumama, stjenovitim liticama i planinama.

Pročitaj više