Upoznajte naše poslovanje, naš tim i pogledajte našu fotogaleriju

Kir Taxi Šibenik je tvrtka koja se ponosi svojom mladošću i ambicioznošću, ali isto tako i svojom predanošću pružanju vrhunske usluge prijevoza putnika. Osim što vršimo prijevoz putnika sa i do zračnih luka, trajektnih pristaništa, hotela i apartmana diljem Hrvatske, također smo specijalizirani za prijevoz putnika do turističkih atrakcija i znamenitosti gradova.

U Kir Taxiju vjerujemo da profesionalnost znači mnogo više od dolaska na vrijeme i bez kašnjenja. To znači i gostoljubiv i srdačan prijem putnika, te brigu o njihovoj sigurnosti i udobnosti tijekom cijelog putovanja. Svi naši djelatnici su licencirani vozači s dugogodišnjim iskustvom u prijevozu putnika, te su izvrsno upoznati s gradovima i znamenitostima koje putnici žele vidjeti.

Uz sve to, u Kir Taxiju vjerujemo u važnost komunikacije i fleksibilnosti kako bismo osigurali da svaki putnik ima najbolje moguće iskustvo. Naša misija je pružiti brzu, pouzdanu i udobnu uslugu koja će nadmašiti očekivanja putnika i osigurati im ugodno putovanje bez stresa.


Nudimo Vam kompletnu uslugu prijevoza

Pružamo sve usluge počevši od gradskog taxija do transfera , organizacije dnevnih izleta od /do Nacionalnih parkova: Krke, Kornata i Plitvičkih Jezera ili razgledavanja dalmatinskih gradova: Dubrovnika, Splita, Trogira, Primoštena, Šibenika, Skradina, Biograda i Zadra, te vožnje preko cijele Hrvatske i Europe.

Upoznajte naše osoblje

Ivan Rončević

Vozač/CEO

Ivan Rončević je strastveni poduzetnik koji je osnovao Kir Taxi poslovanje kako bi pružio visokokvalitetne usluge prijevoza u gradu i širem području.

Pročitajte više  

Mario Sedler

Vozač

Mario je iskusan vozač koji radi za Kir Taxi, jednu od najpopularnijih taksi kompanija u gradu. Njegove godine radnog iskustva i bogato znanje o gradskim ulicama omogućuju mu da brzo i sigurno odveze putnike na njihova odredišta.

RECENZIRAJTE NAS

Pročitajte naše recenzije