Upoznajte naše poslovanje, naš tim i pogledajte našu fotogaleriju

Kir Taxi Šibenik je tvrtka koja se ponosi svojom mladošću i ambicioznošću, ali isto tako i svojom predanošću pružanju vrhunske usluge prijevoza putnika. Osim što vršimo prijevoz putnika sa i do zračnih luka, trajektnih pristaništa, hotela i apartmana diljem Hrvatske, također smo specijalizirani za prijevoz putnika do turističkih atrakcija i znamenitosti gradova.

U Kir Taxiju vjerujemo da profesionalnost znači mnogo više od dolaska na vrijeme i bez kašnjenja. To znači i gostoljubiv i srdačan prijem putnika, te brigu o njihovoj sigurnosti i udobnosti tijekom cijelog putovanja. Svi naši djelatnici su licencirani vozači s dugogodišnjim iskustvom u prijevozu putnika, te su izvrsno upoznati s gradovima i znamenitostima koje putnici žele vidjeti.

Uz sve to, u Kir Taxiju vjerujemo u važnost komunikacije i fleksibilnosti kako bismo osigurali da svaki putnik ima najbolje moguće iskustvo. Naša misija je pružiti brzu, pouzdanu i udobnu uslugu koja će nadmašiti očekivanja putnika i osigurati im ugodno putovanje bez stresa.


Nudimo Vam kompletnu uslugu prijevoza

Pružamo sve usluge počevši od gradskog taxija do transfera , organizacije dnevnih izleta od /do Nacionalnih parkova: Krke, Kornata i Plitvičkih Jezera ili razgledavanja dalmatinskih gradova: Dubrovnika, Splita, Trogira, Primoštena, Šibenika, Skradina, Biograda i Zadra, te vožnje preko cijele Hrvatske i Europe.

Upoznajte naše osoblje

Ivan Rončević

Vozač/CEO

Ivan Rončević je strastveni poduzetnik koji je osnovao Kir Taxi poslovanje kako bi pružio visokokvalitetne usluge prijevoza u gradu i širem području.

Pročitajte više  

Mario Sedler

Vozač

Mario je iskusan vozač koji radi za Kir Taxi, jednu od najpopularnijih taksi kompanija u gradu. Njegove godine radnog iskustva i bogato znanje o gradskim ulicama omogućuju mu da brzo i sigurno odveze putnike na njihova odredišta.

RECENZIRAJTE NAS

Pročitajte naše recenzije

Bodo Schumacher

Jako sam zadovoljan Ivanovom uslugom. Uvijek je bio točan i brinuo se o meni. Prvo sam putovao od splitske zračne luke do Šibenika i bila je to vrlo opuštajuća i praktična vožnja. Zato sam ga kontaktirao za drugo putovanje iz Biograda u Split. Sljedeći put kad budem u Hrvatskoj bez sumnje ću nazvati Ivana.....Pet ​​zvjezdica

Pogledaj na googlu
     

Jeena Natashia Poit

Ivan je bio jako dobar, točan, ljubazan i dobro govori engleski. Putovanje od Splita do Dubrovnika od 3 i pol sata bilo je stvarno zabavno. 🤩🤩🤩🤩

Pogledaj na googlu
     

KR7 PRO

Jako ljubazan vozač, stiže na dogovoreno mjesto bez kašnjenja. Sve preporuke i svaka pohvala za urednost, točnost i ljubaznost. Preporuka svima koji trebaju taxi za kracu ili dužu relaciju.

Pogledaj na googlu
     

Nina Peña-Atienza

Vrlo osjetljiv i jednostavan za rukovanje. Vozač je došao na vrijeme i bio je od velike pomoći s utovarom naših kofera. Vožnja od Šibenika do Zagreba bila je glatka i udobna.

Pogledaj na googlu
     

Roko

Jako kulturan i ljubazan vozač, ne kasni i dolazi na točno mjesto. Vozilo je jako čisto i jako sam zadovaljan

Pogledaj na googlu
     

Pascal Manuel

Upravo sam ih koristio za povratno putovanje od splitske zračne luke do Šibenika. Vozači su bili vrlo ljubazni (jedan je dobro govorio engleski pa je bilo lakše razgovarati, a u jednom od automobila je bio Wi-Fi) i točni. Preporučio bih ih bez oklijevanja.

Pogledaj na googlu
     

Tashe4ka

Bio sam vrlo zadovoljan pruženom uslugom. Komunikacija je bila izvrsna i dobio sam odgovore na sva svoja pitanja i upite. Prijevoz je bio vrlo dobar i mogao je udovoljiti našim zahtjevima za 2 različite vrste dječjih sjedalica. Imali smo transfer od Šibenika do zračne luke Split i cijena je bila najbolja koju sam mogao pronaći. Hvala Ivanu i ekipi na izvrsnoj usluzi!

Pogledaj na googlu
     

Goran Stegnjaić

Super usluga, dolazi na vrijeme,ne kasni,auto mirisno i cisto,ujedno i nije skup

Pogledaj na googlu
     

Mario Sedlar

prije 9 mj. Jako ljubazan i pristupačan, ugodna vožnja auto udoban čist i mirisan za svaku pohvalu.

Pogledaj na googlu
     

Ana Dajak

Za svaku pohvalu... Super vozač. Auto uredan čist. Cijena ok👍👍

Pogledaj na googlu
     

Benjamin Ičanović

Brza i kvalitetna usluga,vozač jako pristupačan i ljubazan! Za svaku pohvalu 🙂

Pogledaj na googlu
     

Justin Fernandez

Naše putovanje u Dubrovnik bilo je sjajno! Ivan je vrlo siguran vozač i s njim se vrlo lako nositi. Toplo preporučujem njihove usluge prijevoza!

Pogledaj na googlu
     

Irina Raveleau

Hvala ti za sve! Odlična usluga, sve je bilo savršeno!

Pogledaj na googlu
     

NEKRETNINE AUXILIUM

Definitivno najbolja taxi usluga.

Pogledaj na googlu
     

Marija Huljev

Najbolji taxi u gradu

Pogledaj na googlu
     

Zeljko Lalic

Pogledaj na googlu
     

Petra Siskova

Pogledaj na googlu
     

Liza Coroneza

Pogledaj na googlu
     

Marko Zoric

Pogledaj na googlu
     

Marija Rončević

Pogledaj na googlu
     

belje adv

Pogledaj na googlu
     

Šime Bašić

Pogledaj na googlu
     

Višnja Jurin

Pogledaj na googlu