Upoznajte naše poslovanje, naš tim i pogledajte našu fotogaleriju

Kir Taxi Šibenik je tvrtka koja se ponosi svojom mladošću i ambicioznošću, ali isto tako i svojom predanošću pružanju vrhunske usluge prijevoza putnika. Osim što vršimo prijevoz putnika sa i do zračnih luka, trajektnih pristaništa, hotela i apartmana diljem Hrvatske, također smo specijalizirani za prijevoz putnika do turističkih atrakcija i znamenitosti gradova.

U Kir Taxiju vjerujemo da profesionalnost znači mnogo više od dolaska na vrijeme i bez kašnjenja. To znači i gostoljubiv i srdačan prijem putnika, te brigu o njihovoj sigurnosti i udobnosti tijekom cijelog putovanja. Svi naši djelatnici su licencirani vozači s dugogodišnjim iskustvom u prijevozu putnika, te su izvrsno upoznati s gradovima i znamenitostima koje putnici žele vidjeti.

Uz sve to, u Kir Taxiju vjerujemo u važnost komunikacije i fleksibilnosti kako bismo osigurali da svaki putnik ima najbolje moguće iskustvo. Naša misija je pružiti brzu, pouzdanu i udobnu uslugu koja će nadmašiti očekivanja putnika i osigurati im ugodno putovanje bez stresa.


Nudimo Vam kompletnu uslugu prijevoza

Pružamo sve usluge počevši od gradskog taxija do transfera , organizacije dnevnih izleta od /do Nacionalnih parkova: Krke, Kornata i Plitvičkih Jezera ili razgledavanja dalmatinskih gradova: Dubrovnika, Splita, Trogira, Primoštena, Šibenika, Skradina, Biograda i Zadra, te vožnje preko cijele Hrvatske i Europe.

Upoznajte naše osoblje

Ivan Rončević

Vozač/CEO

Ivan Rončević je strastveni poduzetnik koji je osnovao Kir Taxi poslovanje kako bi pružio visokokvalitetne usluge prijevoza u gradu i širem području.

Pročitajte više  

Mario Sedler

Vozač

Mario je iskusan vozač koji radi za Kir Taxi, jednu od najpopularnijih taksi kompanija u gradu. Njegove godine radnog iskustva i bogato znanje o gradskim ulicama omogućuju mu da brzo i sigurno odveze putnike na njihova odredišta.

RECENZIRAJTE NAS

Pročitajte naše recenzije

Bodo Schumacher:

Jako sam zadovoljan Ivanovom uslugom. Uvijek je bio točan i brinuo se o meni. Prvo sam putovao od splitske zračne luke do Šibenika i bila je to vrlo opuštajuća i praktična vožnja. Zato sam ga kontaktirao za drugo putovanje iz Biograda u Split. Sljedeći put kad budem u Hrvatskoj bez sumnje ću nazvati Ivana.....Pet ​​zvjezdica

Pogledaj na googlu
     

Jeena Natashia Poit:

Ivan je bio jako dobar, točan, ljubazan i dobro govori engleski. Putovanje od Splita do Dubrovnika od 3 i pol sata bilo je stvarno zabavno. 🤩🤩🤩🤩

Pogledaj na googlu
     

KR7 PRO:

Jako ljubazan vozač, stiže na dogovoreno mjesto bez kašnjenja. Sve preporuke i svaka pohvala za urednost, točnost i ljubaznost. Preporuka svima koji trebaju taxi za kracu ili dužu relaciju.

Pogledaj na googlu
     

Nina Peña-Atienza:

Vrlo osjetljiv i jednostavan za rukovanje. Vozač je došao na vrijeme i bio je od velike pomoći s utovarom naših kofera. Vožnja od Šibenika do Zagreba bila je glatka i udobna.

Pogledaj na googlu
     

Roko:

Jako kulturan i ljubazan vozač, ne kasni i dolazi na točno mjesto. Vozilo je jako čisto i jako sam zadovaljan

Pogledaj na googlu
     

Pascal Manuel:

Upravo sam ih koristio za povratno putovanje od splitske zračne luke do Šibenika. Vozači su bili vrlo ljubazni (jedan je dobro govorio engleski pa je bilo lakše razgovarati, a u jednom od automobila je bio Wi-Fi) i točni. Preporučio bih ih bez oklijevanja.

Pogledaj na googlu
     

Tashe4ka:

Bio sam vrlo zadovoljan pruženom uslugom. Komunikacija je bila izvrsna i dobio sam odgovore na sva svoja pitanja i upite. Prijevoz je bio vrlo dobar i mogao je udovoljiti našim zahtjevima za 2 različite vrste dječjih sjedalica. Imali smo transfer od Šibenika do zračne luke Split i cijena je bila najbolja koju sam mogao pronaći. Hvala Ivanu i ekipi na izvrsnoj usluzi!

Pogledaj na googlu
     

Goran Stegnjaić:

Super usluga, dolazi na vrijeme,ne kasni,auto mirisno i cisto,ujedno i nije skup

Pogledaj na googlu
     

Mario Sedlar:

prije 9 mj. Jako ljubazan i pristupačan, ugodna vožnja auto udoban čist i mirisan za svaku pohvalu.

Pogledaj na googlu
     

Ana Dajak:

Za svaku pohvalu... Super vozač. Auto uredan čist. Cijena ok👍👍

Pogledaj na googlu
     

Benjamin Ičanović:

Brza i kvalitetna usluga,vozač jako pristupačan i ljubazan! Za svaku pohvalu 🙂

Pogledaj na googlu
     

Justin Fernandez:

Naše putovanje u Dubrovnik bilo je sjajno! Ivan je vrlo siguran vozač i s njim se vrlo lako nositi. Toplo preporučujem njihove usluge prijevoza!

Pogledaj na googlu
     

Irina Raveleau:

Hvala ti za sve! Odlična usluga, sve je bilo savršeno!

Pogledaj na googlu
     

NEKRETNINE AUXILIUM:

Definitivno najbolja taxi usluga.

Pogledaj na googlu
     

Marija Huljev:

Najbolji taxi u gradu

Pogledaj na googlu
     

Zeljko Lalic:

Pogledaj na googlu
     

Petra Siskova:

Pogledaj na googlu
     

Liza Coroneza:

Pogledaj na googlu
     

Marko Zoric:

Pogledaj na googlu
     

Marija Rončević:

Pogledaj na googlu
     

belje adv:

Pogledaj na googlu
     

Šime Bašić:

Pogledaj na googlu
     

Višnja Jurin:

Pogledaj na googlu